Resipi:
(**)250g PREGO® Spaghetti, dimasak dan ditos
(**)2 tin/1 jar PREGO® Tomato, Sos Basil & Garlic Pasta
(**)200g daging, dihiris
(**)4 sudu kecil minyak zaitun
(**)6 ulas bawang putih, dihiris
(**)2 bawang merah, dihiris
(**)100g cendawan, dihiris
(**)Sedikit daun selasih. dihiris
(**)Garam dan lada secukup rasa
Cara-cara menyediakannya:
(**)Masak daging di dalam minyak zaitun pada suhu tinggi sehingga kelihatan rangup, tambah bawang merah, bawang putih dan cendawan, dan masak selama dua minit sehingga bau wangi.
(**)Masukkan sos pasta PREGO® Tomato Basil & Garlic ke dalam kuali dan kacau.
(**)Campurkan garam dan serbuk lada. Reneh sos selama empat hingga lima minit.
(**)Akhir sekali masukkan daun selasih dan hidangkan sos di atas spageti yang siap dimasak.
0 comments:
Post a Comment